OM OSS

En trygg partner inom byggprojekt

Amaton Group AB är ett byggföretag som utför alla typer av byggnadsarbeten åt privatpersoner och företag. Tack vare vår långa erfarenhet och erfarna personal har vi bred kompetens. Arbeten vi utför är t.ex. alla typer av bygg- och snickeriarbeten, vi murar, vi sätter kakel och lägger klinkers. Vi utför även VVS och El installationer via våra noggrant utvalda samarbetspartners.

För dig som kund blir det enkelt då endast en kontakt behövs under arbetets gång. Vår ambition är att våra kunder får en professionell och pålitlig hantverkare. Vi håller rent och snyggt på våra arbetsplatser.

Som företag håller vi det vi offererat med en tydlig målsättning  – ”en nöjd kund rekommenderar oss för framtida kunder”

Statistik

Antal kunder
2
Års erfarenhet
1
Färdigställda projekt
1

Försäkringar

Amaton Group AB är försäkrade via Trygg-Hansa. Skulle skadan eller olyckan inträffa under/efter arbetet så är vi fullt försäkrade med ansvarsförsäkring.

Likväl är vår personal försäkrade hos oss och vi följer säkerhetsföreskrifter när vi arbetar. Vi är måna om personalen och bolaget har därför samtliga försäkringar.

Garantier

Vi lämnar alltid garanti på arbeten som utförs. Beroende på vilken typ av arbete som utförs lämnar vi mellan 2-10 års garanti. 

Som grundregel lämnar vi alltid ut två (2) års garanti på arbeten som vi tillhandahåller för att du ska känna dig trygg. Vid offert informeras du som beställare vilka typer av garantier ditt projekt omfattar.

Behörigheter

Vi säkerställer att vi uppfyller dem krav som ställs på oss som huvudentreprenör.  

Våra samarbetspartners är noga utvalda och har behörighet för respektive disciplin. Behörighet för våtrum samt EL.