Tjänster

Vi säkerställer kvalité och effektivitet i våra projekt och renoveringar

Våra ledord är kvalité och effektivitet. Varje uppdrag eller renovering som vi tar oss an ska utföras enligt regler och byggnormer för att uppnå den standarden som finns i branschen inom respektive område. 

Genom att anlita oss för ert kommande projekt/renovering litet som stort har ni kontakt med en ansvarig person under tidens gång. På så sätt skapar vi en nära dialog och en trygghet för dig som beställare. 

Arbeten som vi utför

Renovering

Går ni i tankarna om att renovera hemma, på landstället eller garaget. Tveka då inte att kontakta oss för en kostnadsfri offert samt besök. Våra hantverkare är yrkeskunniga och har öga för detaljer. Vi åtar oss de flesta uppdragen och arbetar utifrån en planerad tidsplan. 

Kök

Dags för köksrenovering? Vi utför dem flesta typerna av köksrenoveringar. Vid en köksrenovering utgår vi från dina önskemål och innan vi tar oss an uppdraget går vi igenom vad som är genomförbart utifrån ytans förutsättningar. Det är viktigt att allt är genomtänkt inkl för VVS och EL och den praktiska ytan för köket. Vi kommer även till er på ett kostnadsfritt besök.

Tillbyggnad

Vill du förstora ett rum, kök eller badrum? Vi erbjuder rådgivning och genomförande av alla typer av ombyggnationer och tillbyggnationer samt ändring och omdragning av elektriska ledningar. Självklart hjälper vi er även med rivning och röjning i samband med en byggnation. Kontakta oss för en offert. 

 

Golv

Vi lägger de flesta typerna av golv laminat, parkett, heltäckningsmattor i tyg och plast. Vi utför även i natursten. Våra golvläggare är detaljerade vid utförande och besitter den kunskapen som behövs. Kontakta oss för en offert. Vi kommer även till er på ett kostnadsfritt besök.

Kontors- & lokalombyggnation

Om kontoret eller lokalen ni sitter i behöver moderniseras eller göras om finns vi här för er. Vi utgår från era ritningar och layout och verkställer utförandet. Behöver ni hjälp med ritningar, el dragningaar, ventilation och allt som innefattar en ombyggnation går vi igenom dettas steg för steg med er. Vi kommer även till er på ett kostnadsfritt besök.

Badrum

Badrumsrenovering kräver planering, genomtänkta val av inredning och tid, om du vill ha ett bollplank så finns vi här för dig. Vi hjälper dig med vår expertis och guidar dig till ditt dröm badrum. Värt att tänka på vid en badrumsrenovering är att det kan ta mellan 4-6 veckor. Vi har all dokumentation och behörigheter för våtrum, El och VVS. Kontakta oss för en offert. Vi kommer även till er på ett kostnadsfritt besök.

Målning

Planerar ni att byta ut tapeterna hos er eller måla om väggarna? Vi har erfarna och yrkeskunniga målare som hjälper till att förvekliga er dröm. Vi målar och tapetserar det invändigt och erbjuder även målning av fasader. Kontakta oss för en offert. Vi kommer även till er på ett kostnadsfritt besök.

Snickeri/montering

Våra duktiga finsnickare finns tillhands för ert kommande projekt. Med flerårig kompetens hjälper vi er från start till verkställandet av projektet. Vi erbjuder även monteringtjänster allt ifrån enklare insatser till garderob, kök m.m. Kontakta oss för en offert. Vi kommer även till er på ett kostnadsfritt besök.

Våra offerter & besök är helt kostnadsfria. Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort.